21 Janar 2022, 12:32

'There he loses patience', Ilir's brother talks about his game in 'BBV': Who are the strongest competitors

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e tij në 'BBV': Kush janë konkurrentët më të fortë

XING

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e

Vëllai i Ilirit, Olti Shaqiri ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Wake Up”. Ai foli për lojën e balerinit brenda “Big Brother VIP”.

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e

Olti tha se janë shqetësuar vetëm kur Einxhel i përmendi familjen Ilirit, pasi aty ai e humb durimin. "E vetmja gjë që ndodhi ishte kur pati debat në Prime me Einxhel për familjen. Ilirin nuk e cënon asgjë derisa i prek familjen, ashtu si cdo prind, bëhet nevrik. Është pika e tij e dobët ku humb durimin”, tha ai.

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e

Më tej, Olti shtoi se konkurrentë të fortë i duken Arjola dhe Donaldi.

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e

'Aty e humb durimin', vëllai i Ilirit flet për lojën e