24 Maj 2019, 16:12

They always hide their face, Erion reveals to whom she resembles little Kajan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan vogëlushi Kajan

XING

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Velija dhe bashkëshortja e tij Ajola Xoxa u bënë 7 muaj më parë prindër për herë të parë të një djali që i vendosën ermin e veçantë Kajan.

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Çifti është treguar shumë diskret dhe në asnjë foto nuk e kanë zbuluar fytyrën e vogëlushit. Ndonëse kanë publikuar shumë postime me të, ata janë kujdesur që Kajan gjithmonë të jetë me shpinë.

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Megjithatë, së fundmi Velaj ka qenë i ftuar në emisionin ‘Vizioni i pasdites’ me Evi Reçin dhe i pyetur për djali dhe se kujt i ngjan ai tani që është rritur, Erioni ka thënë se është njësoj si e ëma.

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

"I ngjan mamës së vet. E çfarë të kushton të thuash një fjalë të mirë, t'ia bësh qejfin gruas që është aty dhe merret me të më shumë sesa ty, që ti të marrësh pastaj të gjithë lavdinë e ngjashmërisë", ka treguar Erioni.

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ai gjithashtu ka folur dhe për prindërimin dhe raportin që ka me Kajan tani që po rritet.

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

"Kur ai sheh mamin duhet të hajë atë që përgatitet dhe duhet të flejë. Kur ai sheh babin, sheh një njeri që mund të argaliset dhe mund të shpartallojë të gjithë shtëpinë", ka thënë kryebashkiaku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erion Veliaj (@erionveliaj) on

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan

Ja fshehin gjithmonë fytyrën, Erioni zbulon kujt i ngjan