12 Qershor 2023, 13:10

They ask him about the separation from Tuna, Patrisi: Look at your wives

E pyesin për ndarjen nga Tuna, Patrisi: Shikoni gratë tuaja

XING

E pyesin për ndarjen nga Tuna, Patrisi: Shikoni gratë tuaja

Prej kohësh në media është përfolur se Tuna dhe Patris Berisha janë ndarë, por deri më sot nuk kishte pasur një reagim nga asnjëra palë. Më në fund për këto lajme ka reaguar Patrisi, i cili është pyetur nga "Prive", në koncertin e Jehona Sopit.

Patrisi tha se ndahet e pajtohet kur të dojë duke dhënë edhe një mesazh: "Shikoni gratë tuaja".

"Ça i duhet njerëzve jeta ime private apo e Tunës. Secili të shohë punët e veta. Kur dua ndahem, kur dua pajtohem, është jeta ime, s’ka pse t’i interesojë fare askujt. Nëse doni të dini si jam me shëndet, mirë jam faleminderit. A ndahem, a pajtohem, shikoni gratë tuaja tek shtëpia", tha Patrisi.

E pyesin për ndarjen nga Tuna, Patrisi: Shikoni gratë tuaja