15 Gusht 2018, 00:34

They have been hiding for so many years, that's what connects Zaima and Samanta

Na e kanë fshehur për kaq shumë vite, ja çfarë i lidh Zaiminën dhe Samantën

XING

Na e kanë fshehur për kaq shumë vite, ja çfarë i lidh

Kanë kaq shumë vite në skenë, Zaimina që e ka nisur karrierën si Miss Shqipëria ndërsa Samanta si talent i zbuluar tek ‘Ethet e së Premtes’, të gjithë kemi menduar se dy vajzat simpatike janë vetëm kolege dhe mikesha.

Në fakt, intervista e Zaiminës për ‘Mirage’ ka zbuluar pas kaq shumë kohësh se atë  dhe Samantën, përveç muzikës e lidh edhe fakti që janë kushurira.

E pyetur se kë do të zgjidhte mes rezarta Shkurtës dhe Samantës, Zaimina ka thënë se do të zgjidhte Rezartën pasi Samantës nuk do i mbetej qejfi duke qënë se janë kushurira.

Na e kanë fshehur për kaq shumë vite, ja çfarë i lidh