10 Gusht 2018, 18:24

They raped and killed 10-year-old, three men hang in the middle of the square

Përdhunuan dhe vranë 10-vjeçarin, tre burrat varen në mes të sheshit

XING

Përdhunuan dhe vranë 10-vjeçarin, tre burrat varen në mes

Tre persona janë ekzekutuar në mes të sheshit pas akuzave se kishin përdhunuar një djalë 10-vjeçar me emrin Mosa Saleh Al-Monthana. Ngjarja ka ndodhur në Jemen ku dhjetëra qytetar u mblodhën në shesh për të parë dënimin e 3 burrave.

Të dënuarit me vdekje u shtrinë në shesh dhe u ekzekutuan me 5 plumba në kraharor secili. Pasi mjekët konfirmuan se të tre kishin vdekur, burrat u varën në një vinç nga ushtarët që kufomat të bëhen shembull për të gjithë. 

Përdhunuan dhe vranë 10-vjeçarin, tre burrat varen në mes

Qytetarët e mbledhur në shesh dhe ushtarët bënë edhe foto të këtij momenti që janë postuar edhe në rrjete sociale.

Përdhunuan dhe vranë 10-vjeçarin, tre burrat varen në mes