1 Qershor 2023, 15:52

They said they don't even talk, Kristi and Casey get caught together

Thanë që as nuk flasin, Kristi dhe Keisi kapen mat bashkë

XING

Thanë që as nuk flasin, Kristi dhe Keisi kapen mat bashkë

Kristi ka bërë deklarata të forta për Keisin duke u shprehur se s’do kthehen më bashkë dhe e ka mbyllur atë kapitull. Madje ai është shprehur se ata as nuk komunikojnë me njëri-tjetrin.

Mirëpo mbrëmjen e djeshme dyshja kanë qenë bashk.Shkak u bë një event që i detyroi të qëndrojnë në të njëjtin ambient.

Thanë që as nuk flasin, Kristi dhe Keisi kapen mat bashkë

Aty, Ronaldo Sharka ka mundur t’i filmojnë teksa qëndrojnë shumë pranë njëri-tjetrit, edhe pse dallohet distanca mes tyre.

Thanë që as nuk flasin, Kristi dhe Keisi kapen mat bashkë