25 Maj 2019, 22:49

They shoot the players, Ermal reveals the explicit messages they send

E gjuajnë futbollistët, Ermali zbulon mesazhet eksplicite që i dërgojnë

XING

E gjuajnë futbollistët, Ermali zbulon mesazhet eksplicite që i

Të ftuara mbrëmjen e sotme në "Xing me Ermalin" janë këngëtarja Flaka Krelani dhe e motra, moderatorja sportive Qëndresa Krelani. Ermali pyeti Qëndresën nëse futbollistët e ngacmojnë e më pas këtë pyetje ia drejtoi edhe Flakës dhe Olimpias.

E gjuajnë futbollistët, Ermali zbulon mesazhet eksplicite që i

Të treja pranuan që kanë marrë ngacmime nga futbollistët dhe Ermali në fund me humor u shpreh se edhe atë e ngacmojnë futbollistët duke i dërguar mesazhe.

E gjuajnë futbollistët, Ermali zbulon mesazhet eksplicite që i

“Mua më ngacmojnë keq. Më dërgojnë ca mesazhe ‘Sa dola nga dushi’, tregoi Ermali.

E gjuajnë futbollistët, Ermali zbulon mesazhet eksplicite që i