8 Janar 2022, 13:38

They were forcibly entered at the PD headquarters, the police started escorting the protesters

U futën me dhunë në selinë e PD-së, policia nis shoqërimin e protestuesve

XING

U futën me dhunë në selinë e PD-së, policia nis

Policia e Shtetit ka nisur shoqërimin e protestuesve që shqyen dyert e selisë së PD-së dhe u futën brenda me dhunë duke thyer gjithçka që u doli përpara.

Policia e shtetit ndërhyri në momentin që PD-ja zyrtare i kërkoi ndihmë për të shmangur gjakderdhjen dhe viktimat.

Gazetarja Xhensila Kodra raporton për Abcnews.al se policia deri tani ka shoqëruar disa persona në lidhje me ngjarjen.