17 Gusht 2019, 18:07

This is a luxury: Inside the home of the tales of Rezarta and Ermal

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës dhe Ermalit

XING

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Rezarta Shkurta dhe Ermal Hoxha janë një ndër çiftet më të komentuar të showbizit. Mes tyre nuk mungojnë dhuratat apo dedikimet e veçanta në emër të dashurisë, të cilat herë-herë Rezarta i ndan në instastoryn e saj.

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Së fundmi Rezarta ka ndarë në instastoryn e saj foto e video që tregojnë se në ç'luks jetojne ato. Ajo ka organizuar një festë mes miqsh ku duket se po ia kalojnë vërtetë bukur. Rezarta ka ndarë foto të oborrit ku dallon një kolltuk lëkundës mjaft modern, në të cilin Hera po pushon e qetë.

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Video të tjera tregojnë pamje nga pishina gjigante që ndodhet në shtëpinë e Rezartës. Miqtë e çmendur, siç i quan ajo, kanë zgjedhur pikërisht pishinën për t'u dëfryer.

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Në video po ashtu shfaqen dhe pamje të arredimit të brendshëm të shtëpisë ku bien në sy pikturat, divani dhe objekte të tjera, të gjitha moderne. Gjithsesi duke qenë se Rezarta ka pasur të ftuar, shtëpia duket disi rrëmujë me sende të hedhura gjithandej.

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Pamjet tregojnë se shtëpia e Rezartës është e tëra e veshur në luks. Duket sikur është një ndër ato vilat gjigante të përrallave ku është e pamundur të mos gjesh gjithçka që kërkon.

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës

Si përrallë: Brenda shtëpisë luksoze të Rezartës