1 Prill 2022, 14:01

'This is disrespect…', Johnny gets caught up with the moderator and leaves the live show

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq me moderatoren dhe largohet nga emisioni live

XING

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

Xhoni i “Love Story”, ishte i ftuar mëngjesin e sotëm në “Shije shtëpie”, por intervista nisi me tone të ashpra. Ish-konkurrenti që doli çift me Rominën nga emisioni i dashurisë, akuzoi moderatoren Katerina Trungu për mungesë respekti pasi nuk e kishin telefonuar për të ardhur në emision. Situata agravoi derisa Xhoni u largua nga studio, por më pas u zbulua e vërteta.

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

Biseda mes Xhonit dhe Katerinës:

Katerina: Si je?

Xhoni: Nuk më filloi dhe aq mirë

Katerina: E pra edhe mua s’më filloi dhe aq mirë. I njëjti person na i shkaktoi?

Xhoni: Nuk e di, për kë e ke ti?

Katerina: Për atë që t’ka marr ty zemrën e kam.

Xhoni: E kam pak me programin tuaj se nuk jeni aq të duhur. Morët Rominën në telefon, mua s’më morët fare dhe në fund fare ju mora unë juve, më sollët këtu që të mos e lej programin bosh.

Katerina: Nëse do mund ta lësh bosh, por e para njëherë ky është televizion…

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

Xhoni: Unë iki po deshe…

Katerina: …E dyta, Romina konsiderohet partnerja jote. Pra ne komunikuam me Rominën…

Xhoni: Programi është i joti, ti e merr përsipër…

Katerina: Unë e di kush është i ftuar, këtu ka një autore, ka moderatore, dy gazetare, të cilat kanë shumë vite në televizion. Ju tani keni filluar me televizionin.

Xhoni: Duhet t’jem unë i mërzitur, jo ti. Mos ishte Klani s’do kisha ardhur.

Katerina: Mos ishte Klani as unë s’do isha këtu. Ideja është që Romina është partnerja jote dhe u komunikua me të sepse ju jeni çift.

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

Xhoni: Po ça lidhje ka Romina? Unë jam Xhoni dhe ti do flasësh me Xhonin.

Katerina: Meqë do ta bëjmë këtë debat live, e bëjmë. Ti me Rominën je çift?

Xhoni: Po

Katerina: Ke komunikuar me Rominën?

Xhoni: S’ka lidhje

Katerina: Aaa s’ka lidhje, ti mua kështu më je prezantuar, çift. Unë e di që jeni çift dhe jeni ftuar të dy.

Xhoni: Është mungesë respekti. A ke burrë në shtëpi ti? Të marr unë burrin tënd dhe të them je i ftuar me gruan tënde…

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

Katerina: Edhe mos pranoj? Më mjafton që more bashkëshortin. Nëse respektohet bashkëshorti im, respekti është i barazvlefshëm.

Xhoni: Jo është mungesë respekti, faleminderit, kalofshi mirë, mirupafshim

Katerina: Mirupafshim Xhoni

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

Më pas Xhoni u kthye dhe përqafoi Katerinën duke i thënë se ishte shaka për 1 prill.

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq

‘Kjo është mungesë respekti…’, Xhoni kapet keq