6 Gusht 2019, 18:33

This statement by Camila Cabellos seals her relationship with Shawn Mendes

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

XING

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Pasi këngëtarët e njohur Camila Cabello dhe Shawn Mendes u panë disa herë duke u perqafuar dhe duke u puthur,kudo në media u përfol për një lidhje midis tyre.

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Dyshja njihet për një kohë të gjatë me njëri-tjetrit dhe vetëm para pak kohësh realizuan një bashkëpunim të titulluar “Senorita” që rezultoi një sukses i vërtetë.

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Ndonëse po flitet shumë për një romancë mes të dyve,ato ende nuk kanë konfirmuar asgjë konkrete por në një intervistë për ‘Variety” këngëtarja e njohur Cabello ka  folur në lidhje me dashurinë,ka deklaruar se është e dashuruar dhe se kjo e ka ndihmuar të gjejë vetveten.Pavarsisht se Camila nuk ka përmendur asnjë emër,të gjithë njerëzit kanë hamëndësuar se emri që fshihet pas këtij deklarimi është me padyshim Shawn Mendes.

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

“Të biesh në dashuri është si një infinit levelesh, apo këndesh. Unë rashë në dashuri dhe hapa veten. Çdo gjë është e shkruar në të tashmen”, është shprehur Camila.

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin

Kjo deklaratë e Camila Cabellos vulos lidhjen e saj me Shawn Mendesin