18 Maj 2019, 12:19

Thousands of Euros in the night, is the super luxury venue where Luana Vjollca is spending

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana Vjollca

XING

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Dy javë më parë, Luana Vjollca publikoi bashkëpunimin më të ri me Danin, të titulluar "Sonte", i cili u prit mjaft mirë nga publiku. Pas suksesit të madh të këngës, ajo u largua nga Shqipëria dhe në Instastory ka treguar se po shijon pushimet në shtetin fqinj, Itali.

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Luana ndodhet në Venecia dhe në fotot e videot e publikuara, ka filmuar hotelin luksoz ku po qëndron, i cili sipas "Syri.net" kushton 1000 euro nata.

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Dhomat me pamje nga liqeni shkojnë 1432 euro nata, e tillë si dhoma të cilën Luana e ka publikuar në njërin prej postimeve. Me siguri këngëtarja dhe moderatorja e njohur shoqërohet nga partneri i saj Krenar Çoçaj, për të cilin ka preferuar të mos flasë në publik.

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana

Mijëra euro nata, ja vendi super luksoz ku po i kalon pushimet Luana