2 Maj 2019, 16:41

Tian celebrates his birthday, see what Tuna and Patrick do for his son

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe Patrisi për të birin

XING

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Dy vite më parë, këngëtarja e njohur Tuna u bë nënë për herë të parë. Ajo solli në jetë vogëlushin Tian, i cili ditën e sotme mbush plot 2-vjeç.

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Në një video të publikuar në Instastory, Tuna ka ndarë me ndjekësit momentet e ëmbla me të voglin, të cilit i kanë kënduar këngën e ditëlindjes.

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Patrisi dhe këngëtarja shfaqet në sediljet e para të makinës, ndërsa në pjesën e pasme qëndron Tian me dadon e tij. Ata i këndojnë plot dashuri të voglit këngën e ditëlindjes, ndërsa Tuna filmon të birin.

Tuna Sejdi from X on Vimeo.

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe

Tian feston ditëlindjen, shihni ç'bëjnë Tuna dhe