2 Gusht 2018, 14:29

Tirana / Leaning from the 8th floor of the palace the wife of the Serious Crimes Judge

Tiranë/ Hidhet nga kati i i 8-të i pallatit gruaja e gjyqtarit të Krimeve të Rënda

XING

Tiranë/ Hidhet nga kati i i 8-të i pallatit gruaja e gjyqtarit të

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në rrugën "Vashko Pasha" në Tiranë, ku bashkëshortja e gjyqtarit të Krimeve të Rënda, Dritan Hallunaj, është hedhur nga kati i 8-të i pallatit ku banonte.

Tiranë/ Hidhet nga kati i i 8-të i pallatit gruaja e gjyqtarit të

37-vjeçarja  Enkelejda Hallunaj rreth orës 13:16 është hedhur nga ballkoni dhe si pasojë ka gjetur vdekjen e menjëhershme.

Tiranë/ Hidhet nga kati i i 8-të i pallatit gruaja e gjyqtarit të

Siç dihet ditën e djeshme bashkëshorti i saj Dritan Hallunaj kaloi provën e Vetingut dhe Hallunaj u rikonfirmua përsëri në detyre.

Tiranë/ Hidhet nga kati i i 8-të i pallatit gruaja e gjyqtarit të

Ndërkohë policia ende po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes dhe shkaqet që e çuan 37-vjeçaren drejt vetëvrasjes.

Tiranë/ Hidhet nga kati i i 8-të i pallatit gruaja e gjyqtarit të