15 Qershor 2023, 23:54

Tirana or Pristina? This is where Einxel and Dagz will eventually live

Tirana apo Prishtina? Ja ku do të jetojnë përfundimisht Einxhel dhe Dagz

XING

Tirana apo Prishtina? Ja ku do të jetojnë përfundimisht Einxhel

Historia e Einxhelit dhe Dj Dagz nisi në "Big Brother VIP 1", ndërsa tani dyshja janë prindër të një djali. Përgjatë kësaj kohe ato kanë jetuar herë në Kosovë e herë në Tiranë, por më në fund e kanë ndarë mendjen se ku do të jetojnë përfundimisht.

Në një intervistë për emisionin "1 Natë", Dagz ka treguar se do të zhvendosen në Kosovë, pasi Einxhelit i pëlqen më shumë aty, aq sa do ta vazhdojë atje dhe karrierën e saj.

"Mua më pëlqen më shumë Tirana, Einxhelit i pëlqen Kosova. Prej një viti e disa muajsh që jemi bashkë udhetoj kryesisht unë ose ajo. Por nga muaji tjetër jemi në Kosovë përfundimisht. Einxhelit i pëlqen këtu edhe punën mendon ta vazhdojë në Kosovë", ka thënë Dagz.