2 Gusht 2018, 20:06

Tirana / The man denounces the police: The woman rapes me

Tiranë/ Burri denoncon në polici: Më dhunon gruaja

XING

Tiranë/ Burri denoncon në polici: Më dhunon gruaja

Një burrë nga Tirana me iniciale L.T, 37 vjeç ka denoncuar ish-bashkëshorten për dhunë në komisariatin nr.1. 37-vjeçari ka kërkuar urdhër-mbrojtje pasi ish-bashkëshortja me iniciale E.K, 34 vjeç i ushtron dhunë psikologjike. Materialet janë referuar në prokurori dhe është plotësuar kërkesë pasia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes për 37-vjeçarin.

Njoftimi i policise:

Më datë 01.08.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes për shtetasin L. T., vjeç 37, banues në Tiranë, pasi ish bashkëshortja, shtetasja E. K., vjeç 34, me ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tij. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Tiranë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.