22 Gusht 2018, 14:12

To win a serial role because of Instagram, who is the lucky Turkish actor

Të fitosh rol në serial për shkak të Instagramit, ja kush është aktori turk me fat

XING

Të fitosh rol në serial për shkak të Instagramit, ja kush

Një nga serialet më të ndjekur aktualisht në Turqi është "Nusja nga Stambolli" ku luan edhe një ndër aktorët më të pëlqyer të momentit, Berkay Hardal në rolin e "Murat". Berkay është vetëm 21 vjeç dhe historia sesi ai e mori rolin në këtë serial është shumë interesante.

Të fitosh rol në serial për shkak të Instagramit, ja kush

Regjisorja e serialit, Muzeyyen Karaka u njoh me Berkay nëpërmjet fotove të tij në Instagram. Ajo ishte e bindur që Berkay kishte lindur për të qenë aktor dhe i ofroi rolin si "Murat" në serialin "Nusja nga Stambolli".

Të fitosh rol në serial për shkak të Instagramit, ja kush

Berkay luan në këtë serial përkrah aktorit të famshëm Ozcan Deniz i njohur si "Kahraman". 

Të fitosh rol në serial për shkak të Instagramit, ja kush

Të fitosh rol në serial për shkak të Instagramit, ja kush