20 Maj 2018, 00:01

Today is a super model, but you will not believe what the true profession of Jessica Barber is

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është profesioni i vërtet i Xhesika Berberit

XING

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot Xhesika Berberi është një nga modelet më në zë, me një karrierë të suksesshme, me famë edhe jashtë Shqipërisë dhe imazh i shumë markave e firmave të njohura. Mirëpo shkollën Xhesika e ka mbaruar për një fushë krejt tjetër.

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

E ftuar dje në “Xing me Ermalin”, Xhesika tregoi se ka studiuar për inxhinieri gjeo-informatike, profesion të cilin nuk e ka praktikuar akoma.

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

E pyetur nëse ka pasur nota të mira, Xhesika u përgjigj: “Të them të drejtën në universitet mirë kam dalë, nuk kam qenë ndonjë nxënëse absolute”.

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është

Sot është super modele, por nuk do ta besoni cili është