20 Maj 2018, 22:05

Today is famous, but the Albanian rapper once sold drugs

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

XING

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

Kënga e tij e fundit "Merri merri", në bashkëpunim me Ledri Vulën ka pasur shumë sukses e kështu ka ndodhur edhe me projektet e tjera të reperit Betim Januzi i njohur si Buta.

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

Buta vazhdon të jetë i shumë komentuar si për anën profesionale, ashtu edhe për jetën private, por deklarata e tij e fundit i ka habitur të gjithë.

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

Reperi ka publikuar një foto ku shihet me një cigare dhe shkruan se i mungon koha kur shiste drogë.

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

"Kjo puna e rapit është cool por ndonjëherë më mungon shitja e drogës", shkruan Buta duke ngjallur shumë reagime tek ndjekësit e komente të shumta.

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë

Sot është i famshëm, por reperi shqiptar dikur shiste drogë