24 Maj 2019, 19:44

Touching, Tayna makes the most beautiful gesture for the month of Ramadan

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin Ramazan

XING

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Reperja e njohur shqiptare Tayna është kthyer shumë shpejt në një ndër personazhet më të komentuar në media. Këngët e saj kanë rezultuar mjaft të suksesshme dhe janë kthyer menjëherë në hite që dëgjohen nga të gjithë.

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Me rastin e muajt të Ramazanit, reperja e njohur ka prekur të gjithë ndjekësit e saj me gjestin që ka bërë këtë mbasdite. Nëpërmjet një postimi në ‘Instastory’, bukuroshja shqiptare ka mbushur makinën e saj me ushqime dhe është nisur për ta çuan tek familjet në ne.vo.jë.

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

“Bamirësia më e mirë është ajo e bërë në muajin e Ramazanit”, ka shkruar Tayna përmbi postimin e saj.

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin

Prekëse, Tayna bën gjestin më të bukur për muajin