8 Gusht 2018, 19:14

Tragic Accident / Going to the beach, 2 infants are crushed by the train

Aksident tragjik/ Po shkonin në plazh, 2 fëmijët e mitur shtypen nga treni

XING

Aksident tragjik/ Po shkonin në plazh, 2 fëmijët e mitur shtypen

Dy fëmijë të mitur kanë humbur sot jetën pasi u shtypën nga një tren teksa ata po kalonin binarët. Dy fëmijët, motër e vëlla, djali 12 vjeç dhe vajza 6 vjeç shoqëroheshin nga nëna e tyre dhe po shkonin për në plazh në Brancaleone. Gruaja 49 vjeç u shtyp nga një vagon i trenit dhe është plagosur rëndë ndërsa dy fëmijët fatkeqësisht humbën jetën.

Sipas dëshmitarëve nëna dhe dy fëmijët nuk e kanë kuptuar që po vinte treni. 49-vjeçarja ishte ndarë nga bashkëshorti dhe bashkëjetonte me një vendas mësues. Ajo kishte ardhur në Brancaleone bashkë me fëmijët për pushime.

Aksident tragjik/ Po shkonin në plazh, 2 fëmijët e mitur shtypen