30 Maj 2019, 20:29

Turkey received us: You will see the lovely Albanian presenter in the Turkish series

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet turke

XING

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Një nga prezantueset më të bukura shqiptare dhe ish-Miss Kosova, Arbenora Ademajn së shpejti do ta shihni në serialet turke.

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

"Prive.al" ka mësuar se Arbnora ka qenë e angazhuar në negociata me disa regjisorë dhe produksione turke. Prezantuesja ka arritur marrëveshje për pjesëmarrje në një film turk.

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Pas këtij filmi, Arbnora synon të bëhet pjesë e serialeve turke të cilat kanë audiencë të madhe në të gjithë botën.

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Së fundmi edhe vetë prezantuesja ka postuar në Instagram një foto ku shfaqet duke dhënë intervistë për një televizion turk.

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet

Na e mori Turqia: Prezantuesen bukuroshe shqiptare do e shihni në serialet