17 Gusht 2018, 00:30

Turkish actress is diagnosed with serious illness, so beloved for Albanians

Diagnostikohet me sëmundje të rëndë aktorja turke, aq e dashur për shqiptarët

XING

Diagnostikohet me sëmundje të rëndë aktorja turke, aq e

Një nga aktoret turke më të njohura, e bërë shumë e dashur për shqiptarët falë roleve në telenovelat që janë transmetuar në vendin tonë si "Dashuri e ndaluar" ku luante rolin e mamasë së Bihterit e "Diamante dhe dashuri" ku luante mamanë e mamanë e Elifit, vitin e kaluar mori një lajm shumë të keq për shëndetin.

Diagnostikohet me sëmundje të rëndë aktorja turke, aq e

Burime pranë aktores treguan se ajo është diagnostikuar me Alzheimer dhe se gjendja e saj është e rëndë. Ata e kanë këshilluar Nebahat-in të marrë trajtimin e nevojshëm. Aktorja nuk ka bërë ndonjë deklaratë së fundmi lidhur me sëmundjen e saj teksa po relaksohet duke shijuar pushimet.

Diagnostikohet me sëmundje të rëndë aktorja turke, aq e