17 Janar 2022, 12:15

Turkish President Erdogan arrives at Rinas airport, video from the reception ceremony

Mbërrin në aeroportin e Rinasit Presidenti turk Erdogan, video nga ceremonia e pritjes

XING

Mbërrin në aeroportin e Rinasit Presidenti turk Erdogan, video nga

Presidenti Turk, Erdogan ka mbërritur sot në Shqipëri, ku do të zhvillojë një vizitë njëditore. Ai është pritur në aeroportin “Nënë Tereza” me ceremoni.

Vizita e tij në vendin tonë do të nisë nga qyteti i Laçit. Më tej, kryeministri Rama dhe Presidenti Erdogan do të zhvillojnë një takim mes tyre, në Kryeministri, që do të pasohet nga një konferencë e përbashkët për shtyp.