26 Gusht 2018, 18:15

Twins or not? Florian introduces the sister and the similarity will surprise you

Binjakë apo jo? Floriani prezanton motrën dhe ngjashmëria do t'ju habisë

XING

Binjakë apo jo? Floriani prezanton motrën dhe ngjashmëria do

Me siguri të gjithë e mbani mend Florianin e vogël të hitit 'Ngjyra e kuqe', në bashkëpunim me Adrian Gaxhën, këngë e cila u prit mjaft mirë nga publiku shqiptar. 

Binjakë apo jo? Floriani prezanton motrën dhe ngjashmëria do

Megjithëse nuk e kemi parë shpesh në projekte të reja muzikore, Floriani qëndron mjaft aktiv në profilin e Instagram, ku së fundmi ka publikuar një foto me motrën e tij, Florentinën.

Binjakë apo jo? Floriani prezanton motrën dhe ngjashmëria do

Të gjithë janë habitur nga ngjashmëria e madhe e vëllait me të motrën, të cilët duken gati si binjakë. Në fakt Floriani dhe motra e tij kanë shumë pak diferencë me njëri-tjetrin.

Binjakë apo jo? Floriani prezanton motrën dhe ngjashmëria do