21 Gusht 2018, 16:59

Typically Albanian, Kim Kardashian always applies this superstition

Tipike shqiptare, Kim Kardashian zbaton gjithmonë këtë bestytni tonën

XING

Tipike shqiptare, Kim Kardashian zbaton gjithmonë këtë bestytni

Traditat, zakonet e bestytnitë janë e veçanta e çdo populli, që i ruan ato me fanatizëm dhe i transmeton në brezat pasardhës. Mirëpo, Kim Kardashian i ka habitur të gjithë me bestytninë që ajo dhe familja e saj kanë.

Tipike shqiptare, Kim Kardashian zbaton gjithmonë këtë bestytni

Gjatë një interviste, Kimi tregon se është tepër supersticioze dhe gjithmonë kur bëhet fjalë për udhëtimet me avion, ajo dhe familja e saj hipin me këmbën e djathtë, bestytni tipike e shqiptarëve.

Tipike shqiptare, Kim Kardashian zbaton gjithmonë këtë bestytni

"Unë dhe familja ime hipim gjithmonë në avion me këmbën e djathtë. Nuk e kam dëgjuar këtë më parë nga njerëz të tjerë. Nuk e kam thënë kurrë më parë, nuk e di nëse ka ndonjë që e di këtë."- ka rrëfyer Kim.