8 Maj 2021, 17:33

Dubai was forgotten, Albanian VIPs are invading another destination

U harrua Dubai, VIP-at shqiptar po pushtojnë një tjetër destinacion

XING

U harrua Dubai, VIP-at shqiptar po pushtojnë një tjetër

Dubai ka qenë destinacioni i preferuar i personazheve të njohur të ekranit gjatë këtij viti. Megjithatë me ardhjen e sezonit të verës, duket se Dubai po “boshatiset” nga shqiptarët dhe një tjetër destinacion po bëhet i preferuar.

U harrua Dubai, VIP-at shqiptar po pushtojnë një tjetër

Në fakt nuk është ndonjë vend i padëgjuar, përkundrazi është një ndër më të frekuentuarit nga VIP-at shqiptarë dhe bëhet fjalë për Maldive.

U harrua Dubai, VIP-at shqiptar po pushtojnë një tjetër

Tayna, Sara Hoxha dhe Lei Kraja ndodhen në Maldive duke postuar foto e duke na i bërë paksa zili nga ishujt tropikalë. Për më tepër vajzat janë shfaqur në super formë me rrobabanjo.

U harrua Dubai, VIP-at shqiptar po pushtojnë një tjetër