27 Qershor 2023, 13:02

'U to dhj*fsha', the Top Channel moderator collapses in the middle of the show: Don't bring this up

'U të dhj*fsha', moderatorja e Top Channel rrëzohet në mes të emisionit: Mos e nxirrni këtë

XING

'U të dhj*fsha', moderatorja e Top Channel rrëzohet në

Argjira Spanca është përballur me një moment të sikletshëm gjatë prezantimit të ‘She’s On Top’. Teksa moderonte dhe ecte në skenë Argjira është rrëzuar.

Pavarësisht momentit të sikletshëm, ajo ka vijuar me moderimin duke e marrë me sportivitet.

Madje në shaka e sipër Argjira ka thënë se kjo pjesë nuk do të nxirret në transmetim dhe pse më vonë ka ndodhur e kundërta.