4 Prill 2022, 20:19

'Uneducated! It does not scare me at all ', Arjan Konomi accuses Laureta of threatening her

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon Lauretën se e ka kërcënuar

XING

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

Sot në "Përputhen" supozohej se Laureta dhe Arjan Konomi do të sqaroheshin me njëri-tjetrin pas debatit në Prime. Mirëpo, situata mes tyre vetëm sa u përkeqësua.

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

Opinionisti zbuloi se ka dëgjuar në korridoret e "Top Channel" kërcënimet e Lauretës për të. Ai i kërkoi të mos tregohej e paedukatë dhe të fliste hapur në studio.

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

"Unë po shkoja nëpër dhomë, atje dëgjoj që Laureta bërtiste me të madhe "Ua tregoj unë kush është Arjan Konomi" dhe "Ua them unë kush është Arjan Konomi" duke ulëritur me të madhe. Ke qenë këtu kur kemi bërë një debat tjetër ti moj vajzë dhe thoje "U bëre ti Arjan Konomi". Cfarë doje të thoje ti me këtë? A mund ta thuash këtu publikisht, në sytë e gjithë publikut? Tregoje ti mi Laureta kush është Arjan Konomi! Ke gjë për të thënë për mua ose mbylle gojën një herë e mirë dhe të të vijë zor që flet për mua ashtu nëpër korridore, duke ulëritur si një femër e paedukatë. Ti je e paedukatë që bërtet korridoreve të Top Channelit! Nuk më tremb fare. Po më bën presion mua ti? Kujton ti se e ha unë presionin tënd? Sot je nesër, nuk je këtu. Si ti, si unë. Kërcënimet dhe shantazhet mos i bëj me mua", u shpreh Arjani.

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon

'E paedukatë! Nuk më tremb fare', Arjan Konomi akuzon