20 Janar 2022, 11:12

Unexpected / Angel leads a person to the nomination: Monica, Arjola or Beniada?

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën apo Beniadën?

XING

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën

Banori inteligjent i shtëpisë së Big Brother është zgjedhur Einxhel. Ajo është vënë para një zgjedhje të papritur. Banorët kanë votuar në kategorinë surprizë për emrat e banorëve që rrezikojnë të dalin nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën

Emrat janë Monika, Arbri, Arjola, Einxhel, Beniada dhe Beatrix. Duke qenë se Arbri është imun dhe Einxhel dhe Beatrix janë pjesë e një televotimi, Einxhel duhet të zgjidhte mes Monikës, Arjolës dhe Beniadës.

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën

Ajo zgjodhi që Monika të dalë në nominim për javën e ardhshme, ndërsa pritet për tu parë se me cilët banorë do të shkojë në televotim.

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën

Einxhel çon një person në nominim: Monikën, Arjolën