30 Shtator 2020, 23:16

Unexpected: One of the 'Match' boys admits to being bisexual

E papritur: Një nga djemtë e ‘Përputhen’ pranon se është biseksual

XING

E papritur: Një nga djemtë e ‘Përputhen’ pranon se

Një nga djemtë e "Përputhen" ka pranuar në puntatën e sotme se është biseksual. Bëhet fjalë për Gracianon, i cili e bëri këtë deklaratë gjatë takimit me Anën.

Graciano u shpreh se shoqëria e tij e ngushtë e di një gjë të tillë dhe e kanë pranuar për atë që është. Më tej shtoi se e gjitha ndodhi para disa vitesh, kur ndodhej në një udhëtim në Evropë. 

E papritur: Një nga djemtë e ‘Përputhen’ pranon se

Graciano theksoi se të gjitha vajzat që kanë kaluar një lidhje me të e kanë pranuar faktin që ai është biseksual.

“Ishte para 6 vitesh në Evropë. (Përse erdhe në emision?) E bëra për të thyer një tabu e për të njohur një vajzë, si Ana tjetra, e tjetra. Kam pasur dhe të dashura vajza, si me djem dhe me vajza. Shumë vajzave ua kam treguar këtë pjesë dhe e kanë pranuar”, tha Graciano.

E papritur: Një nga djemtë e ‘Përputhen’ pranon se