25 Janar 2022, 20:06

Unexpected / Samiu invites Fjori to the meeting and apologizes

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

XING

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

Samiu ka bërë të papriturën dhe ka ftuar Fjorin në takim. Të dy patën shumë përplasje në takimin e tyre të kaluar dhe Samiu i ka kërkuar falje Fjorit. 

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

Fjori u largua për një javë nga programi pasi ia kërkoi familja dhe Samiu tregoi se i pëlqen që është kthyer më e qetë, ndaj i kërkon të mos ndryshojë.

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

Sami: Të kërkoj falje. Mendoja se nuk do kthehesh më, por je kthyer më e bukur. Familja më ka kritikuar.

Fjori: Prandaj ta përmenda dhe unë se dhe ata e përjetojnë shumë keq. Të lutem në këtë takim, dua të përmendemi vetëm unë dhe ti. Pranë vetes dua të kem një djalë të më dominojë. Unë besoj se meritoj shumë, jo zhgënjime, të paktën jo ato që më dhe ti. Ti si po ndihesh me mua?

Sami: Është më ndryshe, më e qetë.

Fjori: Kjo është Fjori e vërtetë.

Sami: Rri kështu mos ndrysho.

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje

E papritur/ Samiu fton në takim Fjorin dhe i kërkon falje