23 Janar 2022, 18:55

Unexpectedly, Donald wants to leave Big Brother VIP

E papritur, Donaldi kërkon të largohet nga Big Brother VIP

XING

E papritur, Donaldi kërkon të largohet nga Big Brother VIP

Këto ditë Donaldi është dukur shumë i ngarkuar emocionalisht dhe psikokogjikisht. Ai shpesh qëndron vetëm teksa ka shprehur shqetësimin për Beatrix dhe atë që ajo po kalon jashtë.

E papritur, Donaldi kërkon të largohet nga Big Brother VIP

Madje, sot ai i ka thënë Monikës se do që të ndërpresë lojën dhe të dalë nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

E papritur, Donaldi kërkon të largohet nga Big Brother VIP

Sipas Kryefjala.com pas kësaj deklarate ai është thirrur në dhomën e rrëfimit dhe ende nuk dihet se çfarë vendimi ka marrë.