10 Gusht 2018, 19:09

Unusual / Famous actor becomes a father at 69

Aktori i njohur bëhet baba në moshën 69-vjeçare

XING

Aktori i njohur bëhet baba në moshën 69-vjeçare

Aktori i "Pretty woman", Richard Gere do të bëhet baba për herë të dytë, vetëm pak para se të mbushë 70 vjeç. Mediat e huaja shkruajnë se ikona e ekranit, tani aktivist humanitar dhe bashkëshortja e tij Alejandra Silva, 35 vjeç janë në pritje të ëmbël.

Aktori i njohur bëhet baba në moshën 69-vjeçare

Richard ka një djalë 18-vjeç të quajtur Homer nga martesa me Carey Lowell. Ndërsa Alejandra e cila e njohu bashkëshortin e saj të tanishëm ndërkohë që divorcoi bashkëshortin e saj të parë Govind Friedland, ka një djalë pesëvjeçar me emrin Alberto.

Aktori i njohur bëhet baba në moshën 69-vjeçare

Rechard e takoi Alejandrën në një hotel luksoz italian. "Richard është heroi im. Isha pak e humbur, pa dritë, dhe takimi i tij i dha kuptim jetës sime. Ndjehesha sikur dikush po e zgjaste dorën dhe më tregoi rrugën e vërtetë", është shprehur Alejandra.

Aktori i njohur bëhet baba në moshën 69-vjeçare

Aktori i njohur bëhet baba në moshën 69-vjeçare