9 Maj 2019, 11:19

Ups, Vjollca Hoxha publicly reveals Rezart's salary in Orange

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

XING

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Mbrëmjen e djeshme stafi i "Portokalli" së bashku me Vjollca Hoxhën dhe drejtorin Ben Blushi janë mbledhur në një darkë për të festuar. Ka qenë aktori, Rezart Veleshnja, ai i cili ka publikuar disa nga momentet e festës.

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Në një moment ai ka filmuar veten dhe Vjollca Hoxhën teksa i thotë me shaka: “Faleminderit shumë! Rrofsh për ato që më jep!”, ndërkohë që Vjollca zbulon publikisht se Xhemi paguhet më shumë se ai.

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

“Ta futi Xhemi se merr 120”, i thotë ajo duke shkaktuar të qeshura.

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli

Ups, Vjollca Hoxha zbulon publikisht rrogën e Rezartit në Portokalli