20 Korrik 2023, 09:05

Van Damme in Kosovo, gets attention with the eagle pendant

Van Damme në Kosovë, merr vëmendje me varësen me shqiponjë

XING

Van Damme në Kosovë, merr vëmendje me varësen me

Ikona e filmit aksion, Jean-Claude Van Damme ka arritur në Kosovë ditën e djeshme. Aktori tha se ka pritur për një kohë të gjatë për të ardhur në Kosovë ndërsa është shprehur i lumtur me vizitën dhe me ngrohtësinë e ofruar nga qytetarët e Kosovës.

Ylli i filmave aksion mori më së shumti vëmendje me një varëse ari në qafë, në të cilën mbante simbolin e shqiponjës.

Van Damme në Kosovë, merr vëmendje me varësen me

“Kam pritur për një kohë të gjatë për të ardhur në Kosovë dhe mirëpritja e njerëzve, kur unë erdha në mëngjes, ishte shumë paqësore, prandaj faleminderit shumë. Populli i Kosovës vetëm dëshiron shumë lumturi dhe paqe, prandaj gjithmonë buzëqesh këtu”, u shpreh aktori.