25 Janar 2022, 15:08

Video / He caught the man betraying him, the woman takes revenge, throws the TV out of the window, PS5 ...

Video/ Kapi burrin duke e tradhtuar, gruaja hakmerret, hedh nga dritarja televizorin, PS5...

XING

Video/ Kapi burrin duke e tradhtuar, gruaja hakmerret, hedh nga dritarja

Një grua vendosi të hakmerret pasi partneri e tradhëtoi. Ajo hodhi nga dritarja e apartamentit sende të ndryshme siç është televizori dhe Sony PlayStation 5.

Video/ Kapi burrin duke e tradhtuar, gruaja hakmerret, hedh nga dritarja

Ngjarja ka ndodhur në Atlanta dhe video e filmuar në momentin kur ajo hedh nga dritarja e katit të tretë sendet e partnerit, është bërë virale. 

Një nga fqinjët e shpërndau videon në TikTok dhe në sfond dëgjohet që gruaja bërtet e nervozuar se askush nuk duhet të tallet me vajzat nga Atlanta.

@noraisnotavailable This is CRAZY!!! ? but ME TOO GIRL!!!!!! #GOOFF @mednight1998 ? original sound - Nora