8 Janar 2022, 21:01

Video that is making the rounds of the network / Iliri shoots Arjola in the back

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në të pasme

XING

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në

Arjola dhe Iliri kanë krijuar një shoqëri të mirë në “Big Brother VIP”, por së fundmi një video e tyre po bën xhiron e rrjetit.

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në

Në videon në fjalë Iliri i ka gjuajtur Arjolës në të pasme, ndërkohë që ajo po ecte në dhomë.

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në

Aktorja ka buzëqeshur dhe ka vazhduar në rrugën e saj.

Video nga Gjirafa Video:

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në

Videoja që po bën xhiron e rrjetit/ Iliri i gjuan Arjolës në