15 Qershor 2023, 21:39

View from the magnificent villa where the wedding of Arbana Osman and Eduart Grishaj will take place

Pamje nga vila madhështore ku do të zhvillohet dasma e Arbana Osmanit dhe Eduart Grishajt

XING

Pamje nga vila madhështore ku do të zhvillohet dasma e Arbana Osmanit

Këtë të shtunë në Toskana të Italisë do të mbahet dasma e Arbanës dhe Eduardit ku të ftuar do të jenë 120 persona. Ceremonia do të zhvillohet në kishën e veçantë pa tavan Abbey of San Galgano, ndërsa "Kryefjala.com" zbulon se festa do të zhvillohet në një nga vilat e famshme të Toskanës, e cila quhet Tenuta Larnianone.

Pamje nga vila madhështore ku do të zhvillohet dasma e Arbana Osmanit

E vendosur pak jashtë Sienës, Tenuta Larnianone është një pronë familjare e cila ka prodhuar verë të mirë dhe ullinj që nga viti 1939 dhe përmban një sërë vilash të bukura. Pasuria përfshin 19 hektarë vreshta dhe 12 hektarë ullishte dhe është e vendosur në hijen e kodrave Chianti.

Pamje nga vila madhështore ku do të zhvillohet dasma e Arbana Osmanit

Pamje nga vila madhështore ku do të zhvillohet dasma e Arbana Osmanit

Pamje nga vila madhështore ku do të zhvillohet dasma e Arbana Osmanit