3 Janar 2022, 11:44

View from the suite / Donald and Beatrix spend the most romantic night in each other's arms

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike në krahët e njëri-tjetrit

XING

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Shtëpisë së "Big Brother" i është shtuar edhe një suitë luksoze, ku së fundmi kanë kaluar natën Donaldi dhe Beatrix. Dyshja e kanë shijuar pafund, teksa fillimisht kanë kërcyer të përqafuar nën ritmin e këngës romantike "Please forgive me" nga Bryan Adams.

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Më vonë Donaldi dhe Beatrix janë futur bashkë në jakuzi dhe as aty nuk kanë munguar përqafimet. 

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Në fund, pas një nate të gjatë, dyshja kanë fjetur në krahët e njëri tjetrit në suitë.

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike

Pamje nga suita/ Donaldi dhe Beatrix kalojnë natën më romantike