15 Gusht 2018, 20:42

Viola Spiro finally leaves Albania, the cause is revealed

Viola Spiro largohet përfundimisht nga Shqipëria, zbulohet shkaku

XING

Viola Spiro largohet përfundimisht nga Shqipëria, zbulohet shkaku

E ftuar në "Pushime on Top" Viola Spiro ka dhënë lajmin e papritur se po mendon të largohet nga Shqipëria dhe të vazhdojë jetën në Amerikë. Prezantuesja ka zbuluar se atje do të bëjë një specializim dhe se nëse nuk e shohim në shtator, arsyeja do të jetë kjo.

Viola Spiro largohet përfundimisht nga Shqipëria, zbulohet shkaku

"Kam një mendje të largohem pak jashtë shtetit dhe të zhvendosem tek prindërit në Amerikë. Dua të bëj edhe një specializim atje dhe të shkëputem pak. Ndaj nëse nuk më shikoni në shtator, dijeni se kam ikur jashtë. Unë kam jetuar shumë kohë jashtë dhe nuk e mendoj dot që të jetoj në një vend", është shprehur Viola.

Viola Spiro largohet përfundimisht nga Shqipëria, zbulohet shkaku