7 Janar 2022, 16:13

Vlashenti proposes to Dojna Memes for marriage (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

XING

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Dojna dhe Vlashenti kanë vendosur ta nisin vitin 2022 me një udhëtim në Barcelonë. Pikërisht aty Vlashenti i ka bërë edhe propozimin për martesë moderatores.

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Këtë e ka zbuluar vetë Dojna me një video ku shfaqet duke puthur plot dashuri partnerin teksa në gisht mban unazën e propozimit.

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

"Përgjithmonë Po", shkruan moderatorja dhe në postim kanë vërshuar urimet nga kolegët e ndjekësit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dojna Mema (@dojnamema)

Dojna dhe Vlashenti janë bashkë prej 4 vitesh. E pyetur se çfarë cilësish vlerëson më së shumti tek Vlashenti, Dojna është përgjigjur: “Mbi të gjitha tolerancën, mirëkuptimin, dhembshumrinë dhe sigurisht kreativitetin”.

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)

Vlashenti i propozon për martesë Dojna Memës (Video)