20 Janar 2022, 20:02

Vote: Which resident leaves the 'Big Brother VIP' house tomorrow?

Votoni: Cili banor lë nesër shtëpinë e 'Big Brother VIP'?

XING

Votoni: Cili banor lë nesër shtëpinë e 'Big Brother

Donaldi, Beatrix dhe Einxhel janë në nominim. Njëri prej tyre do të lërë nesër shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Cili mendoni se do të largohet? Votoni më poshtë:

Poll