31 Maj 2019, 19:54

Vote: Who do you think will win the Municipality of Tirana?

Votoni: Kush kandidat mendoni se do të fitojë Bashkinë e Tiranës?

XING

Votoni: Kush kandidat mendoni se do të fitojë Bashkinë e

Me afrimin e zgjedhjeve lokale 2019 të cilat do të zhvillohen në datën 30 qershor, ne të Xing.al kemi vendosur të bëjmë një sondazh për kandidatin që ju mendoni që do të fitojë Bashkinë e Tiranës dhe se cila parti do të kryesojë në zgjedhjet lokale. Votoni më poshtë.