20 Gusht 2019, 21:37

Wanted to be near her, Jessica Polo is surprised at the answer: 'Go take a shower iher'

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i kthehet keq aktorit në mes të emisionit

XING

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

Së fundmi Xhesika Polo ka qenë e ftuar në emisionin më të ri të Roza Latit, 'Bukë me vete'.

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

Ndërkohë që këngëtarja këndonte në një shkuma party, Roza dhe dy djemtë bashkëpunëtorë nga emisoni i saj, kanë shkuar ta marrin veshur me kostume të personazheve vizatimorë.

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

E gjithë skena ishte thjesht një shaka e përgatitur nga grupi i "Bukë me vete" dhe djali i njohur si "boli" nga emisoni, e ka mbajtur hopa Xhesikën dhe e ka çuar në vendin e intervistës.

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

Një situatë mjaft gazmore është zhvilluar mes tyre, kur djali i thotë Xhesikës: “Të gjithë këtë e bëra për veten time. Doja të të rrëmbeja sepse doja të të kisha pranë.”
ndërsa ajo ia kthen me shaka: “Planet i paske të bukura por shko bëj një dush njëherë e më pas flasim.”

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i

'Shko bëj një dush njëherë', Xhesika Polo i