18 Gusht 2019, 22:35

We have a wedding: Stefi Prifti marries the big girl

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

XING

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Vajza e madhe e artistit të mirënjohur Stefi Priftit, Maria është tashmë e njohur për publikun shqiptar pasi ajo është soprano dhe ka arritur shumë suksese deri tani, ku përmendim rolin e saj në operën "Traviata".

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

"Panorama.com.al" bën të ditur se Maria së shpejti do të martohet. 

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Nuk dihet ende asnjë detaj se kush ia ka marrë zemrën vajzës bukuroshe të Stefit.

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

"Panorama" ka mësuar se përgatitjet për dasmën kanë filluar dhe shumë të ftuar do të jenë pjesë e muzikës.

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Maria Prifti ka marrë pjesë në Festivalin e 49-të në RTSH me këngën "Pasuri E Pasurive", ka marrë pjesë në Top Fest 8 me këngën "Ku Ishe Ti", ka marrë pjesë në X Factor Albania 1. 

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Në dhjetor të vitit të kaluar Maria dhe Bald In Black publikuan videoklipin "This Is Albania". Me këtë këngë ata morën pjesë në Netët E Klipit Shqiptar. Në korrik Maria me Stefi Prifti dhe Endri Priftin publikuan videoklipin "Kur Jemi Bashke".

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe

Kemi dasmë: Stefi Prifti marton vajzën e madhe