22 Gusht 2018, 14:15

We knew little, but the Albanian rapper was a woman and a kid

E dinim të vogël, por reperi shqiptar paska grua dhe fëmijë

XING

E dinim të vogël, por reperi shqiptar paska grua dhe fëmijë

Ai është bërë i famshëm në showbiz-in shqiptar falë bashkëpunimitme reperin Getinjo me titull "Flex" dhe këngës së tij me titull “Hala”.

E dinim të vogël, por reperi shqiptar paska grua dhe fëmijë

Por ndonëse në foto e video duket fare i vogël në moshë, reperi me nofkën Fuego, Ensar Elshani, i ka habitur të gjithë së fundmi pasi është zbuluar se ai ka grua dhe një fëmijë.

E dinim të vogël, por reperi shqiptar paska grua dhe fëmijë

Në rrjet së fundmi qarkulluan disa foto ku Fuego shihet duke pozuar përkrah partneres së tij dhe djalit të tyre, që duket të jetë më pak se 1 vjeç.

E dinim të vogël, por reperi shqiptar paska grua dhe fëmijë

E dinim të vogël, por reperi shqiptar paska grua dhe fëmijë