3 Gusht 2018, 17:09

We knew the rich, surprised actor known: 'Do not feed children'

E dinim të pasur, habit aktori i njohur: ‘Nuk ushqej dot fëmijët’

XING

E dinim të pasur, habit aktori i njohur: ‘Nuk ushqej dot

Aktori i njohur i serialit "Two and Half Men" është padyshim një ndër më të njohurit dhe me filmat dhe serialet e tij është bërë shumë i njohur për publikun. Bëhet fjalë për Charlie Sheen, i cili ka shokuar fansat dhe publikun së fundmi pasi ka thënë se nuk mund të ushqej dot fëmijët.

E dinim të pasur, habit aktori i njohur: ‘Nuk ushqej dot

Ai ka treguar që është në krizë dhe se nuk mund të gjej dot një punë stable pasi është futur në listën e zezë.

E dinim të pasur, habit aktori i njohur: ‘Nuk ushqej dot

“Nuk mund të gjejë një punë të përhershme sepse kam përfunduar në listën e zezë të shumë aspekteve të industrisë argëtuese”, tregoi aktori për mediat amerikane, duke shtuar se prej kohësh pasuria e tij ka pësuar një reduktim të ndjeshëm.

E dinim të pasur, habit aktori i njohur: ‘Nuk ushqej dot

Siç dihet ai në vitin 2010 ka qenë një nga aktorët më të pasur dhe merrte pothuajse 1.8 milion dollarë për çdo episod që luante në serialin e njohur ‘Two and Half Men’. Megjithatë pas skandalit, ku ai u pushua nga puna pasi kërcënoi krijuesit e serialit jeta e tij artistike nuk ka qenë aspak e mirë.

E dinim të pasur, habit aktori i njohur: ‘Nuk ushqej dot