16 Gusht 2019, 20:18

We made moms look like you: Casey introduces moms and everyone's mouths open

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe të gjithë ngelën gojë hapur

XING

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Vajza e këngëtarit të njohur Sabiani, Keisi Medini, është kthyer tashmë në një ndër personazhet më të komentuar në media që është cilësuar si një ndër vajzat më simpatike në showbiz. Ditën e djeshme, Keisi kishte 19 vjetorin e lindjes ku dhe u argëtuar së bashku me shoqërinë në një festë madhështore.

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Së fundmi, ajo ka festuar me familjen e saj dhe nëpërmjet disa postimeve ka publikuar dhe një foto dhe video të nënës së saj. Ndonëse ish-bashkëshortja e Sabianit ka preferuar që të tregohet diskrete dhe rrallëherë ka dal në media, Keisi nëpërmjet një dedikimi ka shprehur dashurinë për të.

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

“Gjithçka ime, jeni arsyeja që jetoj, ju dua në pafundësi”, ka shkruar Keisi pranë fotos ku shihet Sabiani me ish-bashkëshorten, ndërkohë që të gjithëve u ka tërhequr vëmendjen pamja e nënës së modeles.

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe

Bëmë mama të të ngjaj: Keisi prezanton nënën dhe