3 Gusht 2018, 11:08

We made your daddy like you, you will be without words from the talent of Edi Rama's son

Bëm baba të të ngjaj, do ngeleni pa fjalë nga talenti i djalit të Edi Ramës

XING

Bëm baba të të ngjaj, do ngeleni pa fjalë nga talenti i

Kryeministri Edi Rama është treguar gjithmonë i kujdesshëm me privatësinë e djalit të tij të vogël Zaho. Ai edhe pse ka postuar foto me të, gjithmonë është munduar ta mbulojë fytyrën e tij. Sic dihet  pavarësisht angazhimeve Rama mundohet që të kalojë shumë kohë me të voglin e  tij.

Bëm baba të të ngjaj, do ngeleni pa fjalë nga talenti i

Ai shpesh herë publikon momente duke luajtur, ose duke u argëtuar me Zahon. Së fundmi Kryeministri ka treguar se Zaho ka trashëguar nga ai talentin për pikturë.

Bëm baba të të ngjaj, do ngeleni pa fjalë nga talenti i

Edi Rama ka shpërndarë në Instastory një video ku tregon të gjitha pikturat dhe vizatimet që Zaho ka bërë deri tani. Ndonëse i vogël në moshë duket që më i vogli i familjes Rama ka një talent të jashtëzakonshëm.